
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 640 g Wasser
- 6 Eier (Kl. M), angestochen, kühlschrankkalt
- 60 g Weißweinessig mild
-
½
TL Piment d'Espelette
nebo ½ TL Cayenne-Pfeffer - 1 gestr. TL Salz
- 60 g Olivenöl
- 4 EL Schnittlauch in feinen Röllchen
- 800 g Rettich, weiß, lang geschält
- 1 Kresse-Beet abgeschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 149 kcal / 626 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Radieschen-Rettich-Salat
15min
Radisalat
10min
Bohnensalat mit Tomatendressing
35min
Bunter Rettichsalat
1hod. 10min
Veltliner Kraut mit Trauben
1hod. 45min
Romanesco-Salat
1hod. 40min
Bacon-Kümmel-Dressing zu Kohlsalaten
10min
Erdäpfelkas mit Rettich
40min
Spitzkohlsalat mit Sojadressing und Limonenkresse
40min
Blumenkohlsalat
40min
Schwarzwurzeln mit Curry-Hollandaise
1hod.
Rotkohl-Slaw
50min