Rettich mit Boz’ner Sauce
TM6 TM5 TM31

Rettich mit Boz’ner Sauce

4.1 ( 12 hodnocení )

Suroviny

  • 640 g Wasser
  • 6 Eier (Kl. M), angestochen, kühlschrankkalt
  • 60 g Weißweinessig mild
  • ½ TL Piment d'Espelette
    nebo ½ TL Cayenne-Pfeffer
  • 1 gestr. TL Salz
  • 60 g Olivenöl
  • 4 EL Schnittlauch in feinen Röllchen
  • 800 g Rettich, weiß, lang geschält
  • 1 Kresse-Beet abgeschnitten

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
149 kcal / 626 kJ
Protein
6 g
Tuk
12 g
Sacharidy
3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty