Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 640 g Wasser
- 6 Eier (Kl. M), angestochen, kühlschrankkalt
- 60 g Weißweinessig, mild
-
½
TL Piment d'Espelette
nebo ½ TL Cayenne-Pfeffer - 1 gestr. TL Salz
- 60 g Olivenöl
- 4 EL Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 800 g Rettich, weiß, lang, geschält
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 626 kJ / 149 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Radieschen-Rettich-Salat
15 Min
Bunter Rettichsalat
1 godz. 10 min
Krautsalat mit Leberkäse
25 Min
Wirsing-Speck-Salat
30 Min
Radieschensalat
10 Min
Radisalat
10 Min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 Min
Quitten-Rotkohl
1h 20 min.
Fenchelsalat
3h 35min
Austernpilzknödel mit Rettichsalat und Teriyakisauce
1 Std. 5 Min
Eingemachte Kohlrabischalen
168h
Lauwarmer Romanescosalat
40 min