Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 40 g Kapern, abgetropft
- 2 Dosen Thunfisch, in Lake (à 140 g), abgetropft
- 120 g Joghurt, 1,5% Fett
- 20 g Balsamico, dunkel
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 4 Frühlingszwiebeln, klein, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 771 kJ / 184 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Risotto mit frischen Steinpilzen
35 Min
Asia-Reis mit Garnelen
40 Min
Spaghetti mit Sardellen und Knoblauchbrösel
40 Min
Grünes Garnelen-Curry mit Blumenkohl-Reis
50 Min
Rindfleischsuppe
40 Min
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1h
Tomaten-Ricotta-Quiche mit Spinat
1 Std. 30 Min
Linguine mit Lachs und Wodkasauce
20 Min
Pistazien-Cracker
40 Min
Weizenbier-Risotto mit Meeresfrüchten
45 Min
Thunfischcreme
5 Min
Thunfischpizza quattro stagioni
1h