Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 40 g Kapern, abgetropft
- 2 Dosen Thunfisch, in Lake (à 140 g), abgetropft
- 120 g Joghurt, 1,5% Fett
- 20 g Balsamico, dunkel
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 4 Frühlingszwiebeln, klein, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 771 kJ / 184 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
One Pot Pasta mit Schinken-Zitronen-Sauce
25 min
Überbackenes Risotto
50 min
One Pot Mac and Cheese
25 min
Kabeljau-Gratin
50 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Risotto mit frischen Steinpilzen
35 min
Gemüse-Lachs-Auflauf
1h 15 min
Krabben-Quark-Tatar
10min
Linguine mit Lachs und Wodkasauce
20min
Croque Monsieur
20min
Omelette mit Bauernsalat
35 min
Thunfischcreme
5min