Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
Ragù
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolle a pezzi
- 70 g di sedano a pezzi
- 70 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di carne di manzo trita
- 400 g di carne di maiale trita
- 70 g di vino bianco secco
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
Besciamella
- 1000 g di latte
- 80 g di burro a pezzi + q.b.
- 100 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
Terminare la preparazione
- 250 g di pasta secca tipo lasagne (circa 12 fogli da 10x20 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1883 kJ / 450 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Sacharidy
- 32.5 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1h 15min
Lasagne di ricotta e melanzane a vapore
1h 25min
Scones Vegan
Žádné hodnocení
Lasagne classiche
2u.
Lasagne al forno
2h 30min
Fagottini al formaggio pasquali (Flaounes)
1u.
Lasagne agli spinaci, pomodori e formaggio
2u. 45min
Mini valdostane al kamut
1 Std. 5 Min
Canascione
3h 10min
Torta di riso basmati gratinata
1 Std. 5 Min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1h 30 min
Lasagne al prosciutto cotto (senza glutine)
1u. 45min