Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 15 rametti di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 220 g di cipolle, a metà
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di cozze, pulite
- 150 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 100 g di panna da cucina (circa 18% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 935 kJ / 223 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cozze alla Medoc
50min
Pepata di cozze
55min
Zuppa di aragosta
1h
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50min
Astice in bella vista
1h 15min
Marinatura alla birra
15min
Salsa cocktail
10min
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25min
Cozze allo zafferano
55min
Costolette di agnello con crema di melanzane e menta
45min
Cozze al vino bianco
40min
Amatriciana con cozze
55min