Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz
- 700 g Kartoffeln, festkochend, geschält, in Stücken (2 cm)
- 600 g Lauch längs halbiert, in Streifen (1 cm)
- 1 Waadtländer Saucisson
- 1 Saucisse aux choux (Kabiswurst)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 15 g Butter
- 1 EL Maisstärke (z. B. Maizena)
- 150 g Vollrahm
- 100 g Weisswein, trocken
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 4644 kJ / 1122 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 86.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bündner-Spätzli
45 min
Boeuf Bourguignon
2h
Älpler Magronen
45 min
Älplermagronen
30 min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 min
Risotto milanese
30 min
Züri-Gschnätzlets
50 min
Munder Safranrisotto
45 min
Kartoffelstock nature
55 min
Bündner Capuns
35 min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 min
Ghackets mit Hörnli
30 min