Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)

Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)

4.6 39 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 Portionen

Suroviny

  • Wasser
    700 g
  • Salz
    1 TL
  • Kartoffeln, festkochend geschält, in Stücken (2 cm)
    700 g
  • Lauch längs halbiert, in Streifen (1 cm)
    600 g
  • Waadtländer Saucisson
    1
  • Saucisse aux choux (Kabiswurst)
    1
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Butter
    15 g
  • Vollrahm
    150 g
  • Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
    1
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Weisswein, trocken
    100 g
  • Maisstärke (z. B. Maizena)
    1 EL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portionen

Protein 38 g
Kalorie 4644 kJ / 1122 kcal
Tuk 86.3 g
Sacharidy 40 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...