Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de vino blanco seco
- 2000 g de mejillones frescos limpios
- 2 chalotas (30 g)
- 150 g de puerro en rodajas
- 25 g de mantequilla
- 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 50 g de licor de anís
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 5 ramitas de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1721 kJ / 412 kcal
- Protein
- 23.6 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 30.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Crema de espárragos verdes
40min
Sopa de pescado
55 Min
Sopa marinera asturiana
30min
Crema de hortalizas con queso gruyère, setas y castañas
45 Min
Sopa de chirlas
1 Std. 45 Min
Crema de cangrejo
35min
Crema de ostras
20min
Crema parmentier al ajo con mejillones a la naranja
30min
Crema de andaricas
50 Min
Crema de mejillones
1h
Crema de espárragos y gambas
30min
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35min