Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de vino blanco seco
- 2000 g de mejillones frescos limpios
- 2 chalotas (30 g)
- 150 g de puerro en rodajas
- 25 g de mantequilla
- 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 50 g de licor de anís
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 5 ramitas de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1721 kJ / 412 kcal
- Protein
- 23.6 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 30.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Crema de ahumados con sombrero de hojaldre
50min
Crema de cangrejo
35min
Sopa de pescado
55min
Sopa marinera asturiana
30 min
Crema de ostras
20min
Crema parmentier al ajo con mejillones a la naranja
30 min
Crema de espárragos y gambas
30 min
Crema de hortalizas con queso gruyère, setas y castañas
45 min
Crema de mejillones
1 godz.
Menú: Bullabesa
1h 5 min
Crema de andaricas
50min
Crema con rape y gambas
30 min