Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Pfifferlinge, getrocknet
- 1000 g Wasser
- 1 Bund Suppengemüse (Möhren, Sellerie und Porree), in Stücken
- 3 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 40 g Öl
- 700 g Kartoffeln, mehligkochend, gewürfelt
-
2
Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
nebo 2 geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht - 2 Lorbeerblätter
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 150 g Schinkenwürfel
- 100 g Sahne
- 1 TL Majoran
- 3 EL Petersilie, kraus, frisch, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1436 kJ / 343 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 10.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spargel-Dill-Suppe
25 Min
Fisch-Gemüse-Suppe
40 Min
Pilz-Kartoffel-Suppe
25 Min
Gulaschsuppe
1 Std. 15 Min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Spargeleintopf
45 Min
Tomaten-Fisch-Suppe
35 Min
Erdäpfel-Schwammerl-Suppe (vegan)
45 Min
Klare Steinpilzsuppe
30 Min
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1 Std. 35 Min
Erdäpfel-Pilz-Suppe mit Knoblauchbrot
50 Min
Pilz-Kartoffel-Eintopf
50 Min