Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Gurke, geschält, entkernt, in groben Stücken
- 750 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 500 g Kartoffeln, geschält, in Stücken (1,5 cm)
- 2 Forellen, frisch, ausgenommen (je ca. 250 g)
- 10 Prisen Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 2 Zitronen, Bio, in Scheiben geschnitten
- 12 Stängel Dill, davon 8 abgezupft
- 100 g Sahne
- 1 EL Zitronensaft
- 3 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2353 kJ / 562 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Forellen mit Sauce Hollandaise
55min
Dreierlei Fischfilets mit Kräutersauce und kleinen Pellkartoffeln
30 min
Forelle Blau mit Ofenkartoffeln
1sa 10 dk
Forellen des Bischofs
35 min
Lachs mit Kartoffeln und Schmandgurken
1sa
Saibling mit Wurzelgemüse und Erdäpfelstampf
1sa
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
50 min
Lachsfilet mit Brokkoli, Kartoffeln und Dillsauce
35 min
Gewürz-Zander mit Topinambur-Kartoffel-Gemüse
45 min
Fischcurry
55min
Kaninchen alla Liguria
10h
Kabeljau mit Bohnen-Kartoffelstampf
40 min