Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Fischfilet, festfleischig, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 1 EL Zitronensaft
- ½ Bund Petersilie, frisch, ohne Stiele
- ½ Bund Dill, ohne Stiele
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g rote Paprikaschote, in Stücken
- 200 g grüne Paprika, in Stücken
- 200 g Porree, in Ringen (ca. 5 mm)
- 20 g Olivenöl
- 800 g Wasser
- 1 ½ Würfel Gemüsebrühe für je 0,5 l Wasser
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Nudeln, klein, z.B. Suppennudeln
- 100 g Sahne
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 883 kJ / 211 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Andalusische Fischsuppe
50 Min
Fisch-Minestrone
50 Min
Fischsuppe mit Gemüse
35 Min
Mallorquinische Fischsuppe
35 Min
Fisch-Gemüse-Suppe
40 Min
Nordische Minestrone
30 Min
Fischsuppe mit Gemüse
40 Min
Fischeintopf mit Koriander
45 Min
Ucha - Fischsuppe
50 Min
Tomaten-Fisch-Suppe
35 Min
Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch
50 Min
Herbstliche Minestrone
1 Std. 20 Min