
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mangold und Putenbrust
- 500 g Mangold Stiele von den Blättern getrennt
- 20 g frischer Ingwer in dünnen Scheiben
- 750 g Cidre
- 1 TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 10 g Rosinen
- 1 Prise Zucker
- 20 g Zitronensaft
- 500 g Putenbrustfilets, ohne Haut in mundgerechten Stücken
- 2 EL Limettensaft
- 1 TL Salz
Helle Sauce
- 100 g Crème fraîche
- 10 g Zucker
- 40 g Mehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 355 kcal / 1484 kJ
- Protein
- 35 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 23 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Mangoldwickel
1hod.
Mangold-Röllchen mit Tomatensauce
1hod. 30min
Bohnen-Spinat-Eintopf mit Quinoa
35min
Kürbisauflauf
1hod. 50min
Pute mit Mangold und Pilzen
45min
Gebratene Meeräsche mit Linsensauce
25hod.
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1hod. 15min
Kürbiseintopf
1hod. 30min
Rehrücken mit Rahmpolenta und Rosenkohl
1hod. 40min
Weißes Schwarzwurzel-Curry mit Hendl und Maisbrot
1hod. 15min
Auberginen mit Amaranthfüllung
40min
Rote-Bete-Eintopf
1hod. 30min