Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mangold und Putenbrust
- 500 g Mangold, Stiele von den Blättern getrennt
- 20 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 750 g Cidre
- 1 TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 10 g Rosinen
- 1 Prise Zucker
- 20 g Zitronensaft
- 500 g Putenbrustfilets, ohne Haut, in mundgerechten Stücken
- 2 EL Limettensaft
- 1 TL Salz
Helle Sauce
- 100 g Crème fraîche
- 10 g Zucker
- 40 g Mehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1484 kJ / 355 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Beschwipster Gockel
9h
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45 Min
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1 Std. 35 Min
Fenchelsalat
3h 35min
Kalbsfrikassee mit Staudensellerie, Schwarzwurzeln und Kartoffeln
1 Std. 35 Min
Kartoffel-Rhabarber-Blechkuchen
2 Std.
Kürbisauflauf
1h 50 min
Gedämpfter Chicorée in Orangenmarinade
30 min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50min
Pute mit Mangold und Pilzen
45 Min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45 Min
Rote-Bete-Eintopf
1 Std. 30 Min