Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g salsa
- 800 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas grossas
- 600 g postas de bacalhau demolhado
- 35 g sumo de limão
- 4 gemas de ovo
- 35 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 100 g cebola
- 1 dente de alho
- 30 g farinha
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2094.9 kJ / 500.7 kcal
- Protein
- 67.7 g
- Sacharidy
- 29.7 g
- Tuk
- 10.8 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 7628 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feijoada de atum fresco
40 Min
Arroz de tamboril
40 Min
Salsichas com couve-lombarda rápidas
30 min
Chicken à la King
40 Min
Menu: Boeuf bourguignon; Pudim morno com calda de limão
Žádné hodnocení
Frango de fricassé
30 min
Caril de frango
35min
Canelones de bacalhau
1 Std.
Guisado cremoso de frango e mostarda
40 Min
Penne com frango e béchamel carilado
45 Min
Arroz com bacalhau, ovo e salsa
1 Std.
Strogonoff de peru com molho de café
25 min