
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g salsa
- 800 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas grossas
- 600 g postas de bacalhau demolhado
- 35 g sumo de limão
- 4 gemas de ovo
- 35 g azeite mais q.b. p/ untar
- 100 g cebola
- 1 dente de alho
- 30 g farinha
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 500.7 kcal / 2094.9 kJ
- Protein
- 67.7 g
- Tuk
- 10.8 g
- Sacharidy
- 29.7 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Sodík
- 7628 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Esparguete de açafrão com peixe
50 min
Frango de fricassé
30 min
Bacalhau de Natal
1 godz. 15 min
Peru festivo
30 min
Crumble de frango e legumes
2 godz.
Bacalhau no pão gratinado
1 godz.
Empada de bacalhau e camarão com massa de batata
2 godz. 15 min
Brandada de bacalhau
1 godz. 40 min
Frango guisado com cogumelos
30 min
Guisado cremoso de frango e mostarda
40 min
Empadão de bacalhau e camarão
1 godz. 30 min
Lombinhos de porco com tomate e manjericão e arroz de limão
1 godz.