Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g salsa
- 800 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas grossas
- 600 g postas de bacalhau demolhado
- 35 g sumo de limão
- 4 gemas de ovo
- 35 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 100 g cebola
- 1 dente de alho
- 30 g farinha
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2094.9 kJ / 500.7 kcal
- Protein
- 67.7 g
- Sacharidy
- 29.7 g
- Tuk
- 10.8 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 7628 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz de peru
4 godz. 50 min
Fricassé de pescada
1h 10 min
Gratinado de lulas
1j 30 menit
Lulas de fricassé com manjericão
1j
Salada de bacalhau com orzo
45 Min
Frango de fricassé
30 min
Guisado cremoso de frango e mostarda
40 min
Tagliatelle com frango de ervilhas
40 min
Fricassé de lulas
40 min
Empadão de bacalhau
1h 10 min
Tomatada de bacalhau
55 Min
Brandada de bacalhau
1 Std. 40 Min