Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di cipolla
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 1 foglia di menta fresca, lavata
- 1 foglia di salvia fresca, lavata
- 40 g olio extravergine di oliva
- 1 rametto di rosmarino fresco intero, lavato
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 100 g di vino rosso
- 100 g di lenticchie rosse, secche decorticate
- 350 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di acqua
- 320 g di pasta integrale, tipo sedanini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2000 kJ / 478 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Sacharidy
- 76.6 g
- Tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne integrali con lenticchie
25min
Spaghetti integrali con crema di lenticchie e carote
45min
Riso e crema di ceci
40min
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
40min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
3 Std.
Ragù di lenticchie
1h 15min
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1 Std. 25 Min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2u. 20min
Pasta di lenticchie con crema di stracchino e spinaci
30min
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35min
Cous cous integrale con zucchine, ceci e bacche di goji
30min