Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di pinoli sgusciati + q.b.
- 1 spicchio di aglio senz'anima (volitelně)
- 20 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 2 foglie di salvia fresca, lavate
- 70 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 600 g di fettine di petto di pollo a striscioline (2 cm circa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1640 kJ / 392 kcal
- Protein
- 38.3 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Tuk
- 26.3 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Straccetti di vitello al vino bianco
30 Min
Bocconcini di pollo al limone
45min
Straccetti di tacchino al limone con julienne di verdure
45min
Petto di pollo e zucchine
50min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50min
Rotolini di tacchino
1 Std.
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 Min
Insalata di tacchino al limone e noci in vasetto
40 Min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 Min
Bocconcini di tacchino speziati alla curcuma
35 Min
Fettine di pollo con olive e pistacchi
45min