Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso secco (volitelně)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 4 filetti di branzino fresco (600 g circa)
- 160 g di passata di pomodoro
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di origano secco
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1347 kJ / 322 kcal
- Protein
- 32.6 g
- Sacharidy
- 1.8 g
- Tuk
- 20.5 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Platessa al pomodoro
30 min
Merluzzo alla pizzaiola
30 min
Salmone al cartoccio
35 Min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min
Salmone con crudo di pomodori
35 Min
Merluzzo con salsa saporita (6 porzioni)
35 Min
Branzino al cartoccio
1 godz. 10 min
Trota salmonata al pesto di olive
35 Min
Branzino al sale aromatico
55 Min
Spada alle erbe con olive
40 Min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 Min