Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso secco (volitelně)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 4 filetti di branzino fresco (600 g circa)
- 160 g di passata di pomodoro
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di origano secco
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1347 kJ / 322 kcal
- Protein
- 32.6 g
- Sacharidy
- 1.8 g
- Tuk
- 20.5 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Branzino al cartoccio
1 godz. 10 min
Merluzzo alla pizzaiola
30min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40min
Platessa al pomodoro
30min
Pesce spada alla ghiotta
40min
Branzino al sale aromatico
55 Min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30min
Trota salmonata al pesto di olive
35min
Filetto di orata con peperoni
25min
Spada alle erbe con olive
40min
Branzino al lime e pistacchi
30min