Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 230 g di zucchine, a pezzi
- 35 g di cipolla, a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di ricotta
- 3 uova
- ½ - ¾ cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di pepe macinato fresco
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di burro
- pepe macinato fresco, per condire
- sale grosso marino, per condire (volitelně)
- prezzemolo fresco tritato, per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2361.8 kJ / 564.5 kcal
- Protein
- 29.9 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 46.1 g
- Nasycený tuk
- 19.7 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 1269.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 Min
Contorno di cavolfiore al forno
30 Min
Frittatina alle zucchine
30 Min
Rotolo di frittata
45min
Sformato di zucchine al basilico
50 Min
Focaccia di patate in padella
1h
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Quiche ai peperoni e pomodori
1h 30min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1h 30min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1h 30min
Torta salata ricotta e spinaci
2 Std.
Frittata di zucchine (TM6)
50 Min