Penne integrali con fonduta di porri

Penne integrali con fonduta di porri

4.4 275 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 porzioni

Suroviny

  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 250 g di porri solo la parte bianca, a rondelle
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 60 g di latte
  • 650 g di acqua
  • ½ cucchiaio di sale grosso
  • 320 g di pasta secca tipo penne integrali

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 14.3 g
Kalorie 1728 kJ / 413 kcal
Tuk 12.5 g
Vláknina 9 g
Sacharidy 56.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...