Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di porri, solo la parte bianca, a rondelle
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 60 g di latte
- 650 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 320 g di pasta secca tipo penne integrali
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1728 kJ / 413 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 56.4 g
- Tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
40min
Risotto porri e finocchi
40min
Penne in crema di gambi
35min
Penne lisce al ragù di trevisana
40min
Risotto ai porri e burrata
35min
Fusilli porri, radicchio e salsiccia
30min
Pesto di robiola al sapore di mare
10min
Caserecce risottate asparagi e ricotta
35min
Sedanini di kamut risottati speck e porri
35min
Penne cremose Gorgonzola e carote
20min
Ragù di nocciole vegetariano
35min
Risotto bianco con porri e mela
30min