Penne integrali con fonduta di porri

Penne integrali con fonduta di porri

4.4 257 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 50min
4 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    40 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di porri solo la parte bianca, a rondelle
    250 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di latte
    60 g
  • di acqua
    650 g
  • di sale grosso
    ½ cucchiaio
  • di pasta secca tipo penne integrali
    320 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 413 kcal / 1728 kJ
Protein 14.3 g
Tuk 12.5 g
Sacharidy 56.4 g
Vláknina 9 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...