Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Purea di patate e porri
- 300 g di porro, a pezzi
- 700 g di patate a pasta farinosa, pelate, a pezzi (1 cm)
- 300 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di burro, a pezzi
- ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere
Salsa con Brätkügeli
- ½ cubetto di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 150 g di acqua
- 200 g di mezza panna per salse, con 25% di grassi
- 400 g di polpette di salsiccia svizzera
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico pepe macinato + q.b.
- 20 g di erba cipollina fresca, tagliata finemente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2602 kJ / 623 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 43 g
Alternativní recepty
Purea di patate
45 Min
Spezzatino alla zurighese
50 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Padella di verdure alla mediterranea
30 Min
Polenta ai porri con topping di castagne (2 porzioni)
50 Min
Condimento balsamico
Žádné hodnocení
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 Min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1 Std.
Minestra di carote e menta
35 Min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2 Std.
Agnello in salsa di pepe rosa
45 Min
Insalata di verdura e frutta
10 Min