
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Purea di patate e porri
- 300 g di porro a pezzi
- 700 g di patate a pasta farinosa pelate, a pezzi (1 cm)
- 300 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di burro a pezzi
- ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere
Salsa con Brätkügeli
- ½ cubetto di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 150 g di acqua
- 200 g di mezza panna per salse, con 25% di grassi
- 400 g di polpette di salsiccia svizzera
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico pepe macinato + q.b.
- 20 g di erba cipollina fresca tagliata finemente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 623 kcal / 2602 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 43 g
- Sacharidy
- 36 g
Alternativní recepty
Insalata di verdura e frutta a crudo
10min
Spätzle al formaggio
1hod. 10min
Minestrone
45min
Crostata di mele
1hod. 15min
Vulcano al cioccolato e ciliegie
Žádné hodnocení
Zuppa di zucca
35min
Orzo alla mediterranea
1hod.
Bevanda disintossicante per la pelle
Žádné hodnocení
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45min
Vellutata di zucca e pomodoro
25min
Risotto con carote e endivia belga
40min
Polenta ticinese
45min