Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Purea di patate e porri
- 300 g di porro, a pezzi
- 700 g di patate a pasta farinosa, pelate, a pezzi (1 cm)
- 300 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di burro, a pezzi
- ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere
Salsa con Brätkügeli
- ½ cubetto di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 150 g di acqua
- 200 g di mezza panna per salse, con 25% di grassi
- 400 g di polpette di salsiccia svizzera
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico pepe macinato + q.b.
- 20 g di erba cipollina fresca, tagliata finemente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2602 kJ / 623 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 43 g
Alternativní recepty
Purea di patate
45 Min
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40min
Zuppa di riso
50 min
Vin brûlé bianco
20min
Salsa olandese
Žádné hodnocení
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere (Svizzera)
1h 30min
Composta di mele
20min
Salmone con asparagi e grano
40min
Peperoni con tofu e fagioli
1h
Chili vegetariano
Žádné hodnocení
Crostata alla pancetta e porri
1h
Spezzatino alla zurighese
50 min