Risoto de bacalhau, ervilhas e hortelã

Risoto de bacalhau, ervilhas e hortelã

3.8 4 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 doses

Suroviny

  • hortelã só as folhas
    2 - 3 pés de
  • limão só a raspa
    1
  • cebola
    50 g
  • azeite
    30 g
  • arroz p/ risoto
    300 g
  • vinho branco
    60 g
  • água
    750 g
  • ervilhas descongeladas
    150 g
  • bacalhau fresco s/ pele cortado em pedaços (3-4 cm)
    250 g
  • sal
    1 c. chá de
  • manteiga cortada em pedaços
    40 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 438 mg
Protein 20 g
Kalorie 2125 kJ / 508 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 3.9 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 64 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...