Risoto de bacalhau, ervilhas e hortelã
TM6 TM5

Risoto de bacalhau, ervilhas e hortelã

3.3 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 2 - 3 pés de hortelã, só as folhas
  • 1 limão, só a raspa
  • 50 g cebola
  • 30 g azeite
  • 300 g arroz p/ risoto
  • 60 g vinho branco
  • 750 g água
  • 150 g ervilhas descongeladas
  • 250 g bacalhau fresco s/ pele cortado em pedaços (3-4 cm)
  • 1 c. chá de sal
  • 40 g manteiga cortada em pedaços

Nutriční hodnoty
na 1 dose
Kalorie
2125 kJ / 508 kcal
Protein
20 g
Sacharidy
64 g
Tuk
17 g
Nasycený tuk
7 g
Vláknina
3.9 g
Sodík
438 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty