Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 pés de hortelã, só as folhas
- 1 limão, só a raspa
- 50 g cebola
- 30 g azeite
- 300 g arroz p/ risoto
- 60 g vinho branco
- 750 g água
- 150 g ervilhas descongeladas
- 250 g bacalhau fresco s/ pele cortado em pedaços (3-4 cm)
- 1 c. chá de sal
- 40 g manteiga cortada em pedaços
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2125 kJ / 508 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 438 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de garoupa com manjericão
1 Std.
Risoto de bacalhau
50 Min
Couve roxa com maçã - TM5
1 Std. 15 Min
Arroz de salmão, espargos e ervilhas
30 Min
Pérolas de uva com champanhe
Žádné hodnocení
Sorbet de manga e laranja
10 Min
Frango com laranja e alecrim em papelote
1 Std. 15 Min
Risoto à alentejana
30 Min
Risoto de tamboril
50 Min
Risoto de corvina e amêijoa
50 Min
Risoto de bacalhau com grão
40 Min
Risoto de bacalhau com grelos e broa de avintes
1 Std.