Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g di farina tipo 00 + q.b.
- 125 g di semola rimacinata di grano duro
- 125 - 130 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 500 g
- Kalorie
- 4213 kJ / 1007 kcal
- Protein
- 30.4 g
- Sacharidy
- 208.2 g
- Tuk
- 11.6 g
- Vláknina
- 8.1 g
Alternativní recepty
Chiacchiere
1h 35min
Pastiera fiori d'arancio
12 Std.
Calzoni fritti napoletani
2 Std. 30 Min
Friselle
4 Std.
Pasta choux
2 Std.
Taralli pugliesi
1h 15min
Pastiera
15u.
Lagane e ceci
1h
Mostaccioli al mosto cotto
1h
Zeppole di San Giuseppe
1ωρ. 50 λεπτ.
Pasta fresca senza uova
1h 35min
Pasta fresca tipo Trofie
30 Min