
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta al vino
- 100 g di vino bianco secco
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
- 250 g di ricotta fresca scolata
- 150 g di formaggio primo sale a pezzi piccoli
- 2 uova
- 50 g di scamorza a pezzi piccoli
- 1 pizzico di sale
- 100 g di salsiccia secca a fette, tipo lucana
- 2 uova sode a fettine
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo leggermente sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 501 kcal / 2096 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 32.1 g
- Sacharidy
- 32.1 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciambella salata speck e scamorza
50min
Gattò di patate
1hod. 30min
Pizza con la ricotta
2hod. 40min
Bocconotto
2hod.
Torta salata lucana
1hod. 10min
Pasticcio altamurano
3hod. 30min
Ciambella salata allo yogurt
45min
Pettole pugliesi
3hod.
Tortano speck e fontina
2hod.
Plumcake salato
1hod. 30min
Calzone pugliese alle cipolle
2hod. 30min
Pizza di scarola
3hod. 30min