Pizza rustica lucana

Pizza rustica lucana

4.8 25 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 15min
8 porzioni

Suroviny

Pasta al vino
  • di vino bianco secco
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    80 g
  • di farina tipo 00
    300 g
  • di sale
    1 cucchiaino
Ripieno
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate
    1 mazzetto
  • di ricotta fresca scolata
    250 g
  • di formaggio primo sale a pezzi piccoli
    150 g
  • uova
    2
  • di scamorza a pezzi piccoli
    50 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di salsiccia secca a fette, tipo lucana
    100 g
  • uova sode a fettine
    2
Terminare la preparazione
  • tuorlo leggermente sbattuto
    1

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 501 kcal / 2096 kJ
Protein 23 g
Tuk 32.1 g
Sacharidy 32.1 g
Vláknina 1 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...