Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta al vino
- 100 g di vino bianco secco
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 250 g di ricotta fresca, scolata
- 150 g di formaggio primo sale a pezzi piccoli
- 2 uova
- 50 g di scamorza a pezzi piccoli
- 1 pizzico di sale
- 100 g di salsiccia secca a fette, tipo lucana
- 2 uova sode, a fettine
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2096 kJ / 501 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 32.1 g
- Tuk
- 32.1 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di fave con cicoria
50min
Pastiera fiori d'arancio
12h
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55 Min
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min
Gattò di patate
1 Std. 30 Min
Pizza con la ricotta
2sa 40 dk
Pitta rustica salentina
1h 40min
Pasticciotti leccesi
1h 15min
Mostaccioli al mosto cotto
1h
Pettole pugliesi
3h
Pizza salsiccia e friarielli
30 godz.
Tortano speck e fontina
2 Std.