Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta al vino
- 100 g di vino bianco secco
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 250 g di ricotta fresca, scolata
- 150 g di formaggio primo sale a pezzi piccoli
- 2 uova
- 50 g di scamorza a pezzi piccoli
- 1 pizzico di sale
- 100 g di salsiccia secca a fette, tipo lucana
- 2 uova sode, a fettine
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2096 kJ / 501 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 32.1 g
- Tuk
- 32.1 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza di scarola
3sa 30 dk
Pasticcio altamurano
3sa 30 dk
Gattò di patate
1h 30min
Mostaccioli al mosto cotto
1h
Calzoncelli melfitani
1 godz. 40 min
Pastiera fiori d'arancio
12 godz.
Torta salata lucana
1 Std. 10 Min
Pizza con la ricotta
2 godz. 40 min
Calzoncini con i ceci
2sa 15 dk
Ciambella salata allo yogurt
45 Min
Pastiera napoletana
15 godz.
Tortano speck e fontina
2h