Cullurielli cosentini
TM6 TM5

Cullurielli cosentini

4.5 (37 hodnocení)

Suroviny

Cottura delle patate

  • 500 g di acqua
  • 200 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)

Cullurielli

  • 7 g di lievito di birra fresco
  • 200 g di acqua tiepida
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 500 g di farina tipo 00
  • 10 g di sale
  • olio per frittura

Nutriční hodnoty
na 1 pezzo
Kalorie
1975.3 kJ / 471.8 kcal
Protein
12 g
Sacharidy
95.9 g
Tuk
3.8 g
Nasycený tuk
0.3 g
Vláknina
0.6 g
Sodík
486 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty