Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cottura delle patate
- 500 g di acqua
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
Cullurielli
- 7 g di lievito di birra fresco
- 200 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaino di zucchero
- 500 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1975.3 kJ / 471.8 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 95.9 g
- Tuk
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 486 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Turdilli calabresi
1h
Mostaccioli al mosto cotto
1h
Cuddure con le uova
2h
Taralli neri dolci
1h
Mostaccioli siciliani
1h
Scarcella di pasqua ripiena
55min
Pizza rustica lucana
1h 15min
Pucce
7h
Arancini di riso vegetariani
2u. 5min
Frittelle di zucca
1 Std. 25 Min
Ragù con polpettine di pane
1 Std. 25 Min
Crocchette di riso al forno
1h 35min