Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cottura delle patate
- 500 g di acqua
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
Cullurielli
- 7 g di lievito di birra fresco
- 200 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaino di zucchero
- 500 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1975.3 kJ / 471.8 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 95.9 g
- Tuk
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 486 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane al semolino
4h
Calzoni fritti napoletani
2óra 30p
Calzone
2 Std. 50 Min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 Std. 20 Min
Chiacchiere
1 Std. 35 Min
Pastiera fiori d'arancio
12h
Ravioli dolci di castagne
1u. 10min
Struffoli
1h
Fiocchi di neve
5 Std.
Pastiera napoletana
15 godz.
Cavatelli
1 godz. 30 min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min