Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto per pizza
- 350 g di farina forza 380 W + q.b.
- 100 g di cubetti di ghiaccio
- 15 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 120 g di acqua fredda
- 5 g di sale
Pasta sfoglia
- 100 g di burro congelato a pezzi
- 100 g di farina forza 180 W + q.b.
- 40 - 45 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 3 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 pizzico di sale
- 250 g di mozzarella, scolata dal siero e a fettine
- 150 g di prosciutto cotto a fette
- 1 uovo
- 1 cucchiaio di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1351 kJ / 323 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Sacharidy
- 31.7 g
- Tuk
- 16.4 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Pasta e patate con provola
1h
Frittatine di pasta
3 Std. 30 Min
Brioche ai peperoni
2h 45min
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Panini napoletani con uova sode
2sa 50 dk
Bottoncini con wurstel
5 Std.
Parigina TM6
5h 30min
Sfogliatelle frolle
2h 30min
Tortano speck e fontina
2 Std.
Struffoli
1h
Ciambelle graffe napoletane
2 Std. 40 Min
Zeppole di San Giuseppe
1sa 50 dk