Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1580 g di acqua
- 8 g di lievito di birra fresco
- 5 g di malto d'orzo
- 500 g di semola rimacinata di grano duro
- 9 g di sale
- 15 - 20 g di semi di sesamo bianchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1326 kJ / 317 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 64.7 g
- Tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Pane al semolino
4 Std.
Sfinciuni
3 Std. 30 Min
Pane nero siciliano
8h 50min
Muffolette
3 Std.
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15min
Panelle
1h 25min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Rosticceria siciliana
2h
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Brioches siciliane
3h 15min
Pane siciliano
2h 45min
Brioche col tuppo
3 Std. 30 Min