Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 220 g água
- 1 c. chá de açúcar
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 30 g azeite
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 450 g espinafres descongelados bem espremidos
- 200 g corações de alcachofra em conserva cortados em quartos
- 40 g queijo feta
- ½ c. chá de piripíri (volitelně)
- 70 g queijo parmesão
- 140 g azeite
- 1 dente de alho
- 20 g manjericão, só as folhas
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 250 g queijo mozarela fresco cortado em 16 fatias
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 2250 kJ / 538 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hambúrgueres de feijão-preto
40 min
Chamuças
1h 30min
Calzone de cogumelos e mozarela
1u. 40min
Piza arco-íris vegetariana
1u. 40min
Massa com pesto de espargos
35 min
Pataniscas de grão-de-bico
15 Min
Hambúrgueres de quinoa e feijão azuki
3 Std.
Baba ghanoush de abóbora
35 min
Pataniscas de espinafres com tahini
25 min
Menu: Calzone de espinafres, ricota e tomate e Fondue de chocolate com espetadas de fruta
1h 30min
Tacos de lentilhas com molho especial
4h 30 min
Lasanha caprese
50 min