Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g alho-francês cortado em rodelas
- 120 g tomate maduro cortado em pedaços
- 60 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1000 g água
- 1 ramo de aneto fresco
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 500 g mexilhão fresco e limpo
- 1 c. sopa de açafrão-da-índia
- 30 g farinha
- 60 g manteiga derretida
- Coentros picados q.b. p/ polvilhar
- Pão cortado em cubos torrado q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 666 kJ / 159 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Chamuças de camarão
40 Min
Salada de salmão e arandos
40 Min
Sopa de nabo e alho & Papelotes de bacalhau com batata, azeitonas e alcaparras
1 godz.
Lombo de salmão em pão preto
2 godz.
Robalo no pão com arroz de champanhe e frutos secos
2h 30min
Bacalhau em lascas com crosta de coco e puré de verdes
55 min
Sopa de salmão
55 min
Vichyssoise de espargos
40 Min
Fondant de caramelo
30 min
Sopa de bacalhau e marisco
1 godz.
Sopa alentejana com camarão e ovo escalfado
30 min
Sopa de peixe e legumes
40 Min