Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g alho-francês cortado em rodelas
- 120 g tomate maduro cortado em pedaços
- 60 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1000 g água
- 1 ramo de aneto fresco
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 500 g mexilhão fresco e limpo
- 1 c. sopa de açafrão-da-índia
- 30 g farinha
- 60 g manteiga derretida
- Coentros picados q.b. p/ polvilhar
- Pão cortado em cubos torrado q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 666 kJ / 159 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Tomatada de bacalhau bragançana
35min
Lombos de coelho com rosmaninho em sous-vide e ninhos de batata-doce, curgete e cenoura
Žádné hodnocení
Rabo de boi
16h
Pão mediterrânico de quark e ervas
16h 40min
Salada das caraíbas
30 Min
Sopa do vidreiro
45min
Açorda de perdiz
1 Std. 20 Min
Pasta de caril encarnada
25 Min
Mexilhões com molho de vinho branco
45min
Ostras à algarvia
1 Std.
Sopa alentejana com camarão e ovo escalfado
30 Min
Açorda alentejana de bacalhau
30 Min