![Txangurro Txangurro](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a7bee226-f1b1-4fed-8ede-5a99409c80e4/Derivates/eb336028-11c8-4ba0-93f6-eaaa7c8c8223.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 centollos cocidos (aprox. 1 kg)
- 120 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 2 puerros (parte blanca) en rodajas de 2 cm
- 50 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de tomate pelado y troceado
- 80 g de brandy
- 60 g de vino de Jerez seco
- 1 cucharada de pan rallado (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- 20 g de mantequilla en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 933.8 kJ / 223.4 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 8.6 g
- Tuk
- 13.5 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 550.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mejillones zamoranos en salsa picante
30min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Croquetas de cecina y queso de cabra
9h 20min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 Min
Ensalada de bogavante en salpicón
50 Min
Pastel de cabracho
2 godz. 50 min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 Min
Croquetas de mejillones
9h 10min
Calamares en su tinta
1 Std. 5 Min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12 godz. 50 min
Sopa de pescado donostiarra
1 Std.
Tigres
1 Std.