Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 centollos cocidos (aprox. 1 kg)
- 120 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 2 puerros (parte blanca) en rodajas de 2 cm
- 50 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de tomate pelado y troceado
- 80 g de brandy
- 60 g de vino de Jerez seco
- 1 cucharada de pan rallado (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- 20 g de mantequilla en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 933.8 kJ / 223.4 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 8.6 g
- Tuk
- 13.5 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 550.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buey de mar relleno a la provenzal
2h
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16h 30min
Pastel de cabracho
2 Std. 50 Min
Calamares en su tinta
1 godz. 5 min
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Cocochas y rúcula en tempura con salsa de piquillos
45min
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Tigres
1h
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min
Vieiras "Rias baixas"
1h 10min