
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 centollos cocidos (aprox. 1 kg)
- 120 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 2 puerros (parte blanca) en rodajas de 2 cm
- 50 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de tomate pelado y troceado
- 80 g de brandy
- 60 g de vino de Jerez seco
- 1 cucharada de pan rallado (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- 20 g de mantequilla en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 223.4 kcal / 933.8 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 13.5 g
- Sacharidy
- 8.6 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Sodík
- 550.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buey de mar relleno a la provenzal
2hod.
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Calamares en su tinta
1hod. 5min
Bonito encebollado (Cantabria)
1hod. 10min
Pastel de cabracho
2hod. 50min
Croquetas negras de chipirones
9hod. 45min
Boletus confitados
30min
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Vieiras "Rias baixas"
1hod. 10min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12hod. 50min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min