Kompatibilní verze
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de gambas frescas enteras sin pelar medianas
- 800 g de agua
- 150 g de zanahoria en trozos
- 60 g de puerro en trozos (solo la parte blanca)
- 70 g de aceite de oliva
- 100 g de brandy
- 200 g de tomate triturado en conserva
- 50 g de arroz de grano redondo
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- 1 lata pequeña de caviar de oricios (50-60 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1029 kJ / 246 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de boletus
1h 35min
Sopa de mejillones al azafrán
40 λεπτ.
Crema de cangrejo
35 Min
Bombones de gambón y su bisque
1ωρ. 50 λεπτ.
Crema de champiñones
20min
Crema de mejillones
1h
Crema de espárragos y gambas
30 Min
Crema de espárragos blancos
25 Min
Crema de marisco
40 λεπτ.
Crema con rape y gambas
30 Min
Crema de gambones
45min
Crema de espárragos verdes con pistachos
30 Min