Kompatibilní verze
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de gambas frescas enteras sin pelar medianas
- 800 g de agua
- 150 g de zanahoria en trozos
- 60 g de puerro en trozos (solo la parte blanca)
- 70 g de aceite de oliva
- 100 g de brandy
- 200 g de tomate triturado en conserva
- 50 g de arroz de grano redondo
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- 1 lata pequeña de caviar de oricios (50-60 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1029 kJ / 246 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bombones de gambón y su bisque
1 Std. 50 Min
Rape al estilo de Lekeitio
40 min
Rape con salsa de carabineros
50min
Emulsión de marmitako negro con rape
40 min
Sopa de mejillones al azafrán
40 min
Cóctel de langostinos con vinagreta de cítricos
1h
Crema reina de ave y quenelles de parmesano
1h
Crema de mejillones
1h
Crema de marisco
40 min
Crema de gambones
45 min
Crema con rape y gambas
30 min
Rape en salsa americana
1h