Kompatibilní verze
Huevos de codorniz en champiñón sobre salsa duxelles
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 18 champiñones medianos limpios (aprox. 400 g)
- 50 g de sobrasada
- 18 huevos de codorniz
- 80 g de chalotas en mitades
- 40 g de mantequilla
-
1
pellizco de romero fresco
nebo 1 pellizco de tomillo fresco - 3 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 80 g de nata (35% de grasa)
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 296 kJ / 70 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 6.4 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 66 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Langostinos al romesco
15min
Bombones de cherry al pesto
1u.
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30 min
Nidos de patata con crème fraîche y salmón ahumado
3 godz. 20 min
Chips con puerro y gambas
25 min
Tartaletas crujientes de morcilla y manzana
50min
Tostas con bombón de salmón
2 godz. 30 min
Tosta de cebolla caramelizada, secreto ibérico y torta del casar
50min
Rollitos de salmón ahumado con vinagreta templada de tomate para dos
10 Min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30 min
Gambones gratinados
30 min
Emulsión de patata con pulpo
50min