Kompatibilní verze
Huevos de codorniz en champiñón sobre salsa duxelles
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 18 champiñones medianos limpios (aprox. 400 g)
- 50 g de sobrasada
- 18 huevos de codorniz
- 80 g de chalotas en mitades
- 40 g de mantequilla
-
1
pellizco de romero fresco
nebo 1 pellizco de tomillo fresco - 3 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 80 g de nata (35% de grasa)
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 296 kJ / 70 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 6.4 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 66 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartaletas crujientes de morcilla y manzana
50min
Piruletas de parmesano y jamón
1h
Bolitas de jamón con pistachos
1h 30min
Tartaletas crujientes de marisco
40 min
Bombones de cherry al pesto
1h
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50min
Tostas con bombón de salmón
2h 30min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5min
Tartaletas de cebolla con salmón
1 Std. 15 Min
Montaditos de berenjena y queso con cebolla caramelizada
1h
Bombones de morcilla con puré de manzana
30 min
Emulsión de patata con pulpo
50min