Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g de parmesan, coupé en morceaux
- 170 g de gruyère, coupé en morceaux
- 30 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 110 g de farine de blé
- 180 g de lait demi-écrémé
- 90 g de mascarpone
- 1 jaune d'œuf
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 œufs battus
- 100 g de chapelure
- 20 g d'huile de tournesol
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 824.3 kJ / 197.5 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 10.2 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Pommes de terre farcies
1h 15min
Ficelles picardes
2 Std.
Cocktail Pétillant au Piment Jalapeño (Métrique)
3 Std. 5 Min
Roulés de pizza à la saucisse
1h 20min
Fudge rapide au chocolat et aux amandes
2 godz. 15 min
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2j 10 menit
FEVRIER - Le cramique perdu - Nicolas Gautier
4 Std.
Rocambole de carne (Roulé de bœuf haché)
1 godz. 5 min
La poutine
1h 35min
Tourbillon au fromage
2h 30min
Puddings au caramel
1 godz. 5 min
Couronne de petits pains, camembert et pommes
3 Std. 30 Min