La fondue aux trois fromages

La fondue aux trois fromages

4.4 52 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 35min.
16 pièces

Suroviny

  • 170 g de parmesan coupé en morceaux
  • 170 g de gruyère coupé en morceaux
  • 30 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
  • 110 g de farine de blé
  • 180 g de lait demi-écrémé
  • 90 g de mascarpone
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 jaune d'œuf
  • 2 œufs battus
  • 100 g de chapelure
  • 20 g d'huile de tournesol

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pièce

Protein 10.2 g
Kalorie 824.3 kJ / 197.5 kcal
Tuk 12.8 g
Vláknina 0.5 g
Sacharidy 10.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...