
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g de parmesan coupé en morceaux
- 170 g de gruyère coupé en morceaux
- 30 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
- 110 g de farine de blé
- 180 g de lait demi-écrémé
- 90 g de mascarpone
- 1 jaune d'œuf
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 2 œufs battus
- 100 g de chapelure
- 20 g d'huile de tournesol
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 197.5 kcal / 824.3 kJ
- Protein
- 10.2 g
- Tuk
- 12.8 g
- Sacharidy
- 10.2 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Jardin de Pâques
2hod. 25min
Roulés de pizza à la saucisse
1hod. 20min
La poutine
1hod. 35min
Fond de volaille
45min
Fudge rapide au chocolat et aux amandes
2hod. 15min
Boulettes suédoises aux courgettes
40min
MAI - Oeufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier
1hod.
Talmouses au brie
1hod. 5min
Croque-cake
50min
La tarte au sirop d'érable
55min
Baguette flammekueche
40min
Ficelles picardes
2hod.