Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le fondant blanc (la veille)
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
La pâte à choux (le jour même)
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La ganache montée choco-café
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ c. à café de café instantané
- eau (5-10% du poids du fondant blanc en eau)
- 1 c. à soupe de cacao en poudre non sucré
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièces
- Kalorie
- 1428.3 kJ / 340.7 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 38.3 g
- Tuk
- 18.8 g
Alternativní recepty
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
8h 50min
Crème pâtissière
15min
Mini-saint-honoré
2 Std.
Mystère au chocolat
8 Std. 30 Min
Fraisier
12h 45min
Choux amarena
1h 25min
Saint-honoré - Bruno Dinel
2 Std. 20 Min
Mai - Crémeux meringué griotte violette
30min
Chouquettes à la crème pralinée
2hod. 15min
Dessert meringué comme un mojito
9 godz.
Eclairs comme un Paris-Brest
1 Std. 40 Min
Meringue italienne
30min