Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le fondant blanc (la veille)
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
La pâte à choux (le jour même)
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La ganache montée choco-café
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ c. à café de café instantané
- eau (5-10% du poids du fondant blanc en eau)
- 1 c. à soupe de cacao en poudre non sucré
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièces
- Kalorie
- 1428.3 kJ / 340.7 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 38.3 g
- Tuk
- 18.8 g
Alternativní recepty
Tarte soufflée au citron
3 Std. 35 Min
Mini-choux aux fraises
1h 10min
Croustillant au chocolat comme un whoopie pie
1h
Crème pâtissière
15min
Macarons gingembre-litchi
24h
Gâteau tout chocolat
5h 45 min
Saveur de la mer au vert des prés (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 4)
2h
Dessert : pomme d'amour
6 godz.
Croquant au chocolat
16h 20min
Saint-honoré - Bruno Dinel
2h 20min
Pâte à chou
2h
Eclair au chocolat
1 Std. 15 Min