Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 200 g de carottes, coupées en julienne
- 150 g de pois mange-tout
- 70 g de petits pois frais
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 3 gousses d'ail
- 300 g de poireaux, coupés en tronçons (2 cm)
- 15 g d'huile d'olive
- 200 g de poivron rouge, coupé en fines lamelles
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à café de curry en poudre
- 30 g de sauce de soja
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 584.5 kJ / 139 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 7.5 g
Alternativní recepty
Sauté de nouilles chinoises et petits légumes
45 min
Nouilles chinoises et légumes au curry
20min
Lasagnes aux légumes
1h 15 min
Riz complet aux légumes, lait de coco et noix de cajou
1h
Curry de légumes
25 min
Crevettes yakisoba
35 min
Couscous végétarien
35 min
Couscous végétarien
35 min
One pot pasta, spaghetti aux légumes
35 min
Septembre - Spaghetti aux légumes et pesto de roquette
45 min
Risotto de quinoa à la provençale
30 min
Curry de légumes au lait de coco
50 min