Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 poivrons, de la couleur de votre choix
- 75 g de parmesan, coupé en morceaux
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 130 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
-
2
gouttes d'huile essentielle de romarin
nebo 2 brins de romarin frais - 100 g de vin blanc sec
-
1
cube de bouillon de volaille
nebo 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal - 400 g d'eau
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 olives noires dénoyautées, détaillées en brunoise
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1438 kJ / 343 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 33.5 g
- Tuk
- 15.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crumble de tomates, poivrons et olives
45min
Poivrons farcis
1h
Mijoté d'aubergine
35min
Gratin de poivron à la bolognaise
1 godz. 45 min
Gratin d'aubergine au thon
40min
Aubergines farcies au riz complet
1h 10min
Clafoutis de poivron rouge et jambon fumé
1h
Gratin d'aubergine au parmesan
1h 30min
Flan d'aubergine
1h
Courgette façon pizza
40min
Tarte au poivron et chèvre frais
1 Std. 15 Min
Lasagne courgettes, aubergines et tomates
1 Std. 15 Min