Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 poivrons, de la couleur de votre choix
- 75 g de parmesan, coupé en morceaux
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 130 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
-
2
gouttes d'huile essentielle de romarin
nebo 2 brins de romarin frais - 100 g de vin blanc sec
-
1
cube de bouillon de volaille
nebo 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal - 400 g d'eau
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 olives noires dénoyautées, détaillées en brunoise
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1438 kJ / 343 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 33.5 g
- Tuk
- 15.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Courgettes farcies avec du riz aux tomates
1 godz. 30 min
Lasagne courgettes, aubergines et tomates
1h 15min
Lasagne à la ricotta et aux aubergines
1 godz. 30 min
Poivrons farcis
1h
Lasagnes aux légumes
1h 15min
Lasagnes aux légumes
1h 15min
Lasagnes champignons-fromage
1h 15min
Aubergines farcies au riz complet
1 godz. 10 min
Lasagne sans pâte aux légumes
1 godz. 30 min
Mijoté d'aubergine
35 min
Gratin d'aubergine au parmesan
1 godz. 30 min
Crumble de tomates, poivrons et olives
45 min