
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 poivrons de la couleur de votre choix
- 75 g de parmesan coupé en morceaux
- 120 g d'oignons coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 130 g de riz spécial risotto type arborio ou carnaroli
-
2
gouttes d'huile essentielle de romarin
nebo 2 brins de romarin frais - 100 g de vin blanc sec
-
1
cube de bouillon de volaille
nebo 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal - 400 g d'eau
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 10 olives noires dénoyautées détaillées en brunoise
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 343 kcal / 1438 kJ
- Protein
- 11.3 g
- Tuk
- 15.8 g
- Sacharidy
- 33.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte au poivron et chèvre frais
1hod. 15min
Gratin d'aubergine au parmesan
1hod. 30min
Clafoutis de poivron rouge et jambon fumé
1hod.
Lasagne chèvre-courgette
1hod.
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45min
Aubergines farcies au riz complet
1hod. 10min
Crumble de tomates, poivrons et olives
45min
Tomates soufflées à la ricotta
30min
Poivrons farcis
1hod.
Gratin de poivron à la bolognaise
1hod. 45min
Courgettes farcies avec du riz aux tomates
1hod. 30min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1hod. 10min