Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g de parmesan, coupé en morceaux
- 140 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour le plat
- 250 g de viande d'agneau hachée
- 4 saucisses épicées, type merguez, coupées en six ou huit
- 450 g de tomates, coupées en dés
- 100 g de vin rouge
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de ras el-hanout, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de paprika
- 600 g d'aubergines, coupées en rondelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1913.5 kJ / 461 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Tuk
- 36.2 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Gratin d'aubergines et de tomates
2 godz. 30 min
Moussaka
1h 45min
Pastilla au poulet
1 godz. 10 min
La véritable moussaka
2 godz. 30 min
Gratin de poivron à la bolognaise
1h 45min
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1h 20min
Aubergines à la bonifacienne
2 godz.
Moussaka
1 godz. 40 min
Moussaka
2 godz. 30 min
Parmigiana d'aubergine
1 godz. 30 min
Gratin de pomme de terre, tomate et kefta, sauce au poivron
1 godz. 35 min
Cocottes gratinées à la grecque
1 godz.