
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de blanc de volaille taillé en lanières
- 1 c. à soupe de pâte tandoori rouge
- 1 poivron rouge taillé en bandes (1 x 4 cm)
- 1 ciboule émincée en rondelles (2 mm)
- 4 œufs
- 80 g de lait
- ½ c. à café de cumin en poudre
- ½ c. à café de piment séché en flocons
- 1 c. à café de sel
- 500 g d'eau
- 5 brins de coriandre fraîche ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 179 kcal / 750 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Cannelloni de courgette bolognaise
1hod. 20min
Salade de blé, concombre, œufs durs et carottes
40min
Poulet au speck, mozzarella et tomates
35min
Papillotes de poulet, petits pois et yaourt
35min
Pilaf de quinoa au poulet et petits légumes
30min
Riz à la sauce tomate et au thon
30min
Buddha bowl sucré-salé
30min
Poulet mariné et choucroute au paprika
45min
Risotto de bœuf, carotte et tomate
45min
Pâtes au jambon et haricots verts
40min
Pâtes au jambon et au chorizo
30min
Pâtes au pesto d'avocat
25min