Omelette au poulet tandoori

Omelette au poulet tandoori

2.9 70 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

  • 300 g de blanc de volaille taillé en lanières
  • 1 c. à soupe de pâte tandoori rouge
  • 1 poivron rouge taillé en bandes (1 x 4 cm)
  • 1 ciboule émincée en rondelles (2 mm)
  • 4 œufs
  • 80 g de lait
  • ½ c. à café de cumin en poudre
  • ½ c. à café de piment séché en flocons
  • 1 c. à café de sel
  • 500 g d'eau
  • 5 brins de coriandre fraîche ciselés

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 26 g
Kalorie 750 kJ / 179 kcal
Tuk 7 g
Vláknina 0.9 g
Sacharidy 4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...