Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 - 70 g de jamón curado en trozos
- 2 huevos duros
- 1500 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 40 - 50 g de zanahoria en 2 trozos
- 40 - 50 g de puerro (solo la parte blanca) en 2 trozos
- 20 g de apio en 2-3 trozos
- 100 g de patata chascada
- 1 hueso blanco de cerdo salado
- 1 muslo de pollo con piel
- 1 contramuslo de pollo, con piel y hueso
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva), aclarados y escurridos
- 3 cucharadas de picatostes (volitelně)
- 3 - 4 ramitas de hierbabuena fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1098 kJ / 263 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 20.6 g
- Tuk
- 11.4 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 907 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Porra antequerana
1 godz. 10 min
Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras
25 min
Guiso de patatas con magro
1h
Emblanco de pescado
45 min
Sopa de picadillo con fideos
25 min
Judías blancas con chorizo
40 min
Judías blancas a la hortelana
45 min
Sopa con albondiguillas
45 min
Gazpachuelo
35 min
Arroz caldoso con especias
40 min
Albóndigas en salsa de almendras
50 min
Arroz con higaditos de pollo
1 godz. 20 min