Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 - 70 g de jamón curado en trozos
- 2 huevos duros
- 1500 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 40 - 50 g de zanahoria en 2 trozos
- 40 - 50 g de puerro (solo la parte blanca) en 2 trozos
- 20 g de apio en 2-3 trozos
- 100 g de patata chascada
- 1 hueso blanco de cerdo salado
- 1 muslo de pollo con piel
- 1 contramuslo de pollo, con piel y hueso
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva), aclarados y escurridos
- 3 cucharadas de picatostes (volitelně)
- 3 - 4 ramitas de hierbabuena fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1098 kJ / 263 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 20.6 g
- Tuk
- 11.4 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 907 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Emblanco de pescado
45 Min
Judías blancas con patatas y compango
1 Std. 35 Min
Gazpachuelo
35min
Arroz con higaditos de pollo
1 Std. 20 Min
Guiso de pez espada con patatas.
35min
Magras con tomate
40 Min
Sopa de picadillo con fideos
25 min
Sopa de picadillo
1 Std. 15 Min
Arroz caldoso con especias
40 Min
Sopa con albondiguillas
45 Min
Judías blancas a la hortelana
45 Min
Guiso de patatas con magro
1 Std.