Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Kichererbsen, getrocknet
- 1750 g Wasser
- ½ Bund Blattpetersilie, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 40 g Tomatenmark
- 1 ½ Würfel Gemüsebrühe
- 2 gestr. TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 100 g Möhren, in 5 mm Scheiben
- 150 g Staudensellerie, in 5 mm Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 687 kJ / 164 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 min
Gigantes (Weiße Riesenbohnen im Tomatensud)
45 min
Linsen-Tomaten-Suppe
30 min
Minestrone mit Cannellini-Bohnen
40 min
Minestrone
45 min
Bohnen-Weizen-Eintopf
45 min
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30 min
Rote Linsensuppe
40 min
Orientalische Linsensuppe
30 min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 min
Kichererbsen-Eintopf
30 min
Minestrone
40 min