Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale einer halben Zitrone dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 1 rote Zwiebel (ca. 50 g), halbiert
- 30 g Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Wildreismischung
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Quinoa
- 280 g Brokkoli, in kleinen Röschen, große Röschen geviertelt (ca. 2 cm)
- 60 g Erbsen, TK, aufgetaut
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Frischkäse
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2029 kJ / 485 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 5.5 g
Alternativní recepty
Quinoa-Risotto Provençale
30 Min
Brokkoli-Kräuter-Pasta
20min
Gemüsereis mit Kokosmilch und Cashewkernen
1 godz.
Zucchini-Reis-Topf
45 Min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 min
Möhren-Spinat-Pasta
35 Min
Brokkoli-Pasta
25 Min
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40 min
Quinoa-Süßkartoffel-Risotto mit Kohlsprossen
1 Std. 15 Min
Risotto mit Basilikum
40 min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 Min
Zucchini-Nudeln mit Muskatsahne
45 Min