Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zitrone, ungespritzt, Schale dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 15 g brauner Zucker
- 4 Eier, getrennt
- 240 g Hirse
- 700 g Wasser
- 40 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
-
120
g Ahornsirup
nebo 120 g Birnendicksaft - 500 g Magerquark
- 25 g Mehl
- 1 Pck. Weinstein-Backpulver
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1690 kJ / 404 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Apfelauflauf mit Milchreis
1 Std. 15 Min
Apfel-Quark-Auflauf
1 godz. 30 min
Hirse-Energiekugeln
55min
Grießauflauf
1 godz. 30 min
Buchweizen-Crêpes mit Ahornsirup und Orangenfilets
1u.
Apfel-Hirse-Auflauf
1h 40min
Hirsebrei mit gebratener Banane
30 min
Herbstlicher Buchweizenbrei
4ωρ. 15 λεπτ.
Hirsebrei mit Birnen und Nüssen
50min
Süße Polenta mit Zwetschkenmus
35min
Türkentommerl (Maisgrießschmarrn)
50min
Habermus - warmer Dinkelbrei nach Hildegard von Bingen
20min