Zařízení & příslušenství
西班牙雞蛋麵包捲
Příprava 50min.
Celkový 4hod.
6 個
Suroviny
酵種
-
牛奶100 克
-
1 茶匙 乾酵母粉新鮮酵母10 克
-
法國麵包粉125 克
主麵糰
-
法國麵包粉 多備一些撒粉用125 克
-
糖60 克
-
鹽1 小撮
-
蛋1 顆
-
蛋黃1 顆
-
奶油 切塊,置於室溫軟化60 克
-
冰糖粉5 大匙
-
香草粉½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
8 g
Kalorie
1324 kJ /
315.7 kcal
Tuk
10.8 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
48.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵粉實驗室(下)
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan