Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hořčicová omáčka s medem
-
75
gramů hrubozrnné hořčice
nebo 75 gramů hořčice - 1 polévková lžíce bílého vinného octa
- 75 gramů medu
- ¼ čajové lžičky mořské soli
- 2 špetky mletého černého pepře
Vejce
- 400 gramů vody
- 10 vajec střední velikosti
- 150 gramů kostičky z bílého pečiva, sušené, na kousky
- 400 gramů uzeného lososa, na kousky
- 10 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- ¼ čajové lžičky mořské soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- rostlinný olej, na smažení (cca 1,5 litru)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1054 kJ / 252 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 10.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sýrové soufflé
35 Min
Thajské lososové balíčky na páře
45min
Losos en crôute s citrónovým rizotem
1 Std. 15 Min
Hovězí na tamarindu s rýží
1 Std.
Špagety alla Norma
1 Std. 30 Min
Třímlékový dort
3 godz. 10 min
Bramboráky se zelím a slaninou
20 Min
Filloas (španělské palačinky)
1 Std.
Velikonoční hnízda z odpalovaného těsta
1 Std. 15 Min
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25min
Asijské knedlíčky plněné zelím a masem
1h 35min
Bramborové knedlíky
50min