Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hořčicová omáčka s medem
-
75
gramů hrubozrnné hořčice
nebo 75 gramů hořčice - 1 polévková lžíce bílého vinného octa
- 75 gramů medu
- ¼ čajové lžičky mořské soli
- 2 špetky mletého černého pepře
Vejce
- 400 gramů vody
- 10 vajec střední velikosti
- 150 gramů kostičky z bílého pečiva, sušené, na kousky
- 400 gramů uzeného lososa, na kousky
- 10 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- ¼ čajové lžičky mořské soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- rostlinný olej, na smažení (cca 1,5 litru)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1054 kJ / 252 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 10.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mrkvový dortík
2h 30 min
Pad thai
45 min
Závitky NEM
1h 5 min
Portugalská zelená vejce
Žádné hodnocení
Mangové válečky s banánovo-mangovou omáčkou
30 min
Valentýnské makronky
Žádné hodnocení
Slaný koláč s hovězím na pivu
1 Std. 40 Min
Plněné nové brambory s rozmarýnem
1h 5 min
Sladký koláč se špenátem, mrkví a pomerančovou šťávou
1hod. 3min
Banány smažené v těstíčku
40 min
Třímlékový dort
3h 10min
Quiche s novými bramborami, jarní cibulkou a čedarem
55 min