Zařízení & příslušenství
Lososová skotská vejce s omáčkou z medové hořčice
Příprava 45min.
Celkový 1hod.
8 porcí
Suroviny
Hořčicová omáčka s medem
-
75 gramů hořčice75 gramů hrubozrnné hořčice
-
1 polévková lžíce bílého vinného octa
-
75 gramů medu
-
¼ čajové lžičky mořské soli
-
2 špetky mletého černého pepře
Vejce
-
400 gramů vody
-
10 vajec střední velikosti
-
150 gramů kostičky z bílého pečiva, sušené na kousky
-
400 gramů uzeného lososa na kousky
-
10 gramů čerstvé petržele jen lístky
-
¼ čajové lžičky mořské soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
rostlinný olej na smažení (cca 1,5 litru)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
23 g
Kalorie
1054 kJ /
252 kcal
Tuk
10.7 g
Sacharidy
16 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Světové Velikonoce
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Veganské empanadas s paprikou a houbami
Žádné hodnocení
Zmrzlina z gorgonzoly s karamelizovanými hruškami a ořechy
14hod. 15min.
Velikonoční bochánky
2hod. 50min.
Pomerančové hrudky s mákem
2hod. 20min.
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1hod. 20min.
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1hod. 10min.
Mandlový moučník s pudingovým krémem
3hod.
Lososové placičky plněné sýrem gruyère se salátem
1hod. 5min.
Citrónový meringue páj
3hod.
Aïoli
5min.
Horká čokoláda (bez laktózy)
15min.
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min.