Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hořčicová omáčka s medem
-
75
gramů hrubozrnné hořčice
nebo 75 gramů hořčice - 1 polévková lžíce bílého vinného octa
- 75 gramů medu
- ¼ čajové lžičky mořské soli
- 2 špetky mletého černého pepře
Vejce
- 400 gramů vody
- 10 vajec střední velikosti
- 150 gramů kostičky z bílého pečiva, sušené, na kousky
- 400 gramů uzeného lososa, na kousky
- 10 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- ¼ čajové lžičky mořské soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- rostlinný olej, na smažení (cca 1,5 litru)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1054 kJ / 252 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 10.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zmrzlina z kozího sýra s krekry a červenou omáčkou
Žádné hodnocení
Velikonoční čokoládová hnízda
50min
Zeleninové jarní závitky
2h 10min
Špenátové gnocchi alla Romana
1 Std. 25 Min
Pirohy s bylinkovou náplní
1 godz. 40 min
Uramaki sushi s portobello žampióny
Žádné hodnocení
Panellets
11 Std. 20 Min
Slaný koláč s tvarohem a pečenou řepou
2h 30min
Kuřecí Pad Thai
20min
Housky bao se zbylým masem a omáčkou hoisin
1 godz. 30 min
Lasagne bolognese
2h 30min
Pizza Margherita
2h 10min