Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g olive oil
- 80 g onions, quartered
- ½ Tbsp fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 tsp harissa paste, to taste
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 600 g mixed root vegetables, peeled, cut in pieces (3-4 cm) (e.g. carrots, parsnips, swede, sweet potatoes, see tip)
- 400 g water
- 240 g tinned haricot beans, drained, rinsed (1 x 400 g tin)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 5 g fresh parsley leaves, roughly chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 774 kJ / 185 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 24.6 g
- Tuk
- 7.6 g
Alternativní recepty
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Potato Curry
12h 50min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Sweet Potato Curry
30 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min