
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g olive oil
- 80 g onions quartered
- ½ Tbsp fresh thyme leaves only
- 1 - 2 tsp harissa paste to taste
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
nebo 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 600 g mixed root vegetables peeled, cut in pieces (3-4 cm) (e.g. carrots, parsnips, swede, sweet potatoes, see tip)
- 400 g water
- 240 g tinned haricot beans drained, rinsed (1 x 400 g tin)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 5 g fresh parsley leaves roughly chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 185 kcal / 774 kJ
- Protein
- 4.5 g
- Tuk
- 7.6 g
- Sacharidy
- 24.6 g
Alternativní recepty
Vegetable Stroganoff
30min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Vegetarian Chilli
1hod. 5min
Vegetarian Chilli
35min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2hod. 10min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min