Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g olive oil
- 80 g onions, quartered
- ½ Tbsp fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 tsp harissa paste, to taste
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 600 g mixed root vegetables, peeled, cut in pieces (3-4 cm) (e.g. carrots, parsnips, swede, sweet potatoes, see tip)
- 400 g water
- 240 g tinned haricot beans, drained, rinsed (1 x 400 g tin)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 5 g fresh parsley leaves, roughly chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 774 kJ / 185 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 24.6 g
- Tuk
- 7.6 g
Alternativní recepty
Sweet Potato Curry
30min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Vegetarian Chilli
1h 5min
Vegetarian Chilli
35min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Chick Pea Curry
35min
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min