
Kompatibilní verze
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g hazelnuts
- 40 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 1700 g water
- 400 g Brussels sprouts outer leaves removed, halved
- 2 tsp fine sea salt or to taste
- 1 tsp olive oil plus 1 Tbsp
- 320 g orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)
- ½ tsp ground black pepper or to taste
- 120 g unsalted butter diced
- 6 fresh sage leaves
- 1 lemon cut in wedges, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 718 kcal / 3003 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 41 g
- Sacharidy
- 73 g
- Vláknina
- 8 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Sodík
- 1129 mg
Alternativní recepty
Massaman Curry with Jasmine Rice
1hod.
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1hod. 35min
Lentil Moussaka
3hod. 30min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Tomato and Haddock Rice
50min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1hod. 30min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Beetroot and Halloumi Burgers
1hod.
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1hod.
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Coconut and Spinach Dahl
50min