Zařízení & příslušenství
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 20min.
4 portions
Suroviny
-
hazelnuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
water1700 g
-
Brussels sprouts outer leaves removed, halved400 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
olive oil plus 1 Tbsp1 tsp
-
orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)320 g
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
unsalted butter diced120 g
-
fresh sage leaves6
-
lemon cut in wedges, for garnishing1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1129 mg
Protein
20 g
Kalorie
3003 kJ /
718 kcal
Tuk
41 g
Vláknina
8 g
Nasycený tuk
19 g
Sacharidy
73 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Calendar 2022
12 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Mushroom Stroganoff
30min.
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min.
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40min.
Lentil Moussaka
3hod. 30min.
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1hod.
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1hod. 30min.
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1hod. 40min.
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45min.
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min.
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min.
Mushroom and Spinach Risotto
55min.
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1hod. 30min.