
Zařízení & příslušenství
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Příprava 15min
Celkový 1hod. 20min
4 portions
Suroviny
-
hazelnuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
water1700 g
-
Brussels sprouts outer leaves removed, halved400 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
olive oil plus 1 Tbsp1 tsp
-
orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)320 g
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
unsalted butter diced120 g
-
fresh sage leaves6
-
lemon cut in wedges, for garnishing1
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
718 kcal /
3003 kJ
Protein
20 g
Tuk
41 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
8 g
Nasycený tuk
19 g
Sodík
1129 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Calendar 2022
12 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko