Kompatibilní verze
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g hazelnuts
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1700 g water
- 400 g Brussels sprouts, outer leaves removed, halved
- 2 tsp fine sea salt, or to taste
- 1 tsp olive oil, plus 1 Tbsp
- 320 g orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 120 g unsalted butter, diced
- 6 fresh sage leaves
- 1 lemon, cut in wedges, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3003 kJ / 718 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 41 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 1129 mg
Alternativní recepty
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1h
Shakshuka
50min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1h
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30 min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1h 40min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 Std. 15 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min