Kompatibilní verze
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g hazelnuts
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1700 g water
- 400 g Brussels sprouts, outer leaves removed, halved
- 2 tsp fine sea salt, or to taste
- 1 tsp olive oil, plus 1 Tbsp
- 320 g orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 120 g unsalted butter, diced
- 6 fresh sage leaves
- 1 lemon, cut in wedges, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3003 kJ / 718 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 41 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 1129 mg
Alternativní recepty
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Shakshuka
50 min
Shellfish Nage with Champagne
1 Std. 5 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 Std. 15 Min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min