Zařízení & příslušenství
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 20min.
4 portions
Suroviny
-
hazelnuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
water1700 g
-
Brussels sprouts outer leaves removed, halved400 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
olive oil plus 1 Tbsp1 tsp
-
orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)320 g
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
unsalted butter diced120 g
-
fresh sage leaves6
-
lemon cut in wedges, for garnishing1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1129 mg
Protein
20 g
Kalorie
3003 kJ /
718 kcal
Tuk
41 g
Vláknina
8 g
Nasycený tuk
19 g
Sacharidy
73 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Calendar 2022
12 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24sa
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35 dk
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 dk
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 dk
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1sa 35 dk
Sicilian Salad
30 dk
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 dk
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 dk
Baked Penne with Vegetables
1sa 5 dk
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 dk
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 dk
Speedy Bean and Chorizo Chilli
20 dk