Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter

Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter

4.3 12 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 20min.
4 portions

Suroviny

  • hazelnuts
    50 g
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    40 g
  • water
    1700 g
  • Brussels sprouts outer leaves removed, halved
    400 g
  • fine sea salt or to taste
    2 tsp
  • olive oil plus 1 Tbsp
    1 tsp
  • orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)
    320 g
  • ground black pepper or to taste
    ½ tsp
  • unsalted butter diced
    120 g
  • fresh sage leaves
    6
  • lemon cut in wedges, for garnishing
    1

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1129 mg
Protein 20 g
Kalorie 3003 kJ / 718 kcal
Tuk 41 g
Vláknina 8 g
Nasycený tuk 19 g
Sacharidy 73 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...