
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 55 g Salz und etwas mehr zum Würzen
- 60 g Zucker
- 2600 g Wasser
- 600 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut Bio, küchenfertig
- 50 g Limettensaft
- 50 g Mirin (Asialaden)
- 100 g Sojasauce (für Sushi)
- 30 g Ingwer, eingelegt (für Sushi) abgetropft
- 150 g Langkornreis
- 100 g Butter
- 500 g Mini Pak Choi längs halbiert
- 25 g Sesamkörner geschält
- 2 Shiso-Kresse-Beete
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 425 kcal / 3039 kJ
- Protein
- 37 g
- Tuk
- 42 g
- Sacharidy
- 40 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chraime mit gedämpftem Heilbutt
1hod.
Andalusische Fischsuppe
50min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1hod. 20min
Gemüsereis mit Lamm
40min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Thunfischrolle mit Miso-Marinade
30min
Skrei mit Muschelragout
1hod. 45min
Tagine mit Seeteufel
1hod.
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1hod.
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1hod. 20min
Bouillabaisse
1hod.
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45min