Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade
- 4 TL Limettensaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g)
Gewürzpaste
- 60 g Kokosraspeln
- 20 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 5 g Koriander, frisch, abgezupft
- 3 grüne Chilischoten, frisch, halbiert, nach Wunsch entkernt
- ½ TL Kreuzkümmelsamen, geröstet
- 2 Knoblauchzehen
- ½ TL Zucker
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- 2 EL Pflanzenöl
Reis und Fertigstellung
- 1200 g Wasser
- 200 g Basmati-Reis
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2097 kJ / 501 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 34 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachsfilet mit Petersilienkruste und Dampfkartoffeln
40 Min
Hähnchenbrust Genovese
35min
Lachs Tikka mit gedämpftem Reis
40 Min
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Gedämpfter Kabeljau
35min
Gedämpfte Asia-Forellen auf Spinat
40 Min
Kerala Fisch Curry
30 Min
Dahi Wali Macchi (Schellfisch in Joghurt gebacken)
50 Min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1h
Lachs mit Blumenkohlpüree
40 Min
Gedämpfter Lachs mit grünen Bohnen und Speckstippe
1h
Lachs und Basmati-Reis mit Dillsauce
40 Min