Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade
- 4 TL Limettensaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g)
Gewürzpaste
- 60 g Kokosraspeln
- 20 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 5 g Koriander, frisch, abgezupft
- 3 grüne Chilischoten, frisch, halbiert, nach Wunsch entkernt
- ½ TL Kreuzkümmelsamen, geröstet
- 2 Knoblauchzehen
- ½ TL Zucker
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- 2 EL Pflanzenöl
Reis und Fertigstellung
- 1200 g Wasser
- 200 g Basmati-Reis
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2097 kJ / 501 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 34 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1h 20min
Wildreis-Risotto mit Pute und Kirschtomaten
45min
Steinbutt-Curry-Schiffchen mit Basmatireis (Indien)
50min
Gedämpfte Asia-Forellen auf Spinat
40min
Hähnchen mit Maronen und Eierpudding (板栗烧鸡和布丁)
1 Std. 10 Min
Thailändische Forellen-Päckchen
35min
Garnelencurry
35min
Scampi-Melonen-Spieße auf Bulgursalat
45min
Perlhuhn Quatre-Épices
50min
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50min
Thai-Lachs-Päckchen
45min
Shrimps-Lachs-Spieße mit Spinat-Kartoffeln
1h 15min