Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 125 g di yogurt bianco, senza zucchero
- 30 g di maionese
- 1 pizzico di erba cipollina secca tritata
- 1 pizzico di sale
- 500 g di acqua
- 600 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 740 kJ / 177 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittata gusto pizza
50min
Patate e fagiolini al pesto
35min
Patate novelle al burro e erbe
50min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 Min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min
Fagiolini in gremolada
30 min
Insalata di cavolfiori e patate
30 min
Patate in salsa piccante
45 Min
Insalata di patate alla greca
1 Std.
Verdure gratinate con panure di anacardi (vegan)
1 Std.
Carote tiepide alla salvia
35min
Ala hodi (Patate al curry)
40 Min