Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 650 g di funghi porcini freschi, lavati ed a pezzi
- 1 pizzico di origano secco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 628 kJ / 150 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seppioline al vino bianco
25 min
Faraona ai funghi porcini
1h 10min
Salsiccia e cardoncelli
55min
Contorno di melanzane, cipolle e pomodori
35 Min
Melanzane trifolate
40min
Pollo con salsa ai peperoni
55min
Trippa alla parmigiana
1h 20 min
Contorno di peperoni al vapore
40min
Peperoni in agrodolce
30min
Agnello in umido
1h 20 min
Contorno di funghi cremosi
35 Min
Trippa in umido
1h 10min