Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 650 g di funghi porcini freschi, lavati ed a pezzi
- 1 pizzico di origano secco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 628 kJ / 150 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 λεπτ.
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1h 10min
Salsiccia e cardoncelli
55min
Petto di pollo al lime e carciofi
45min
Melanzane trifolate
40 λεπτ.
Polpo al vino rosso
1h
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40 λεπτ.
Contorno di verdure
25 Min
Peperoni in agrodolce
30 Min
Udon con verdure e gamberoni
2 Std. 30 Min
Spiedini di vitello e verdure con salsa di senape
30 Min
Moscardini al limone
30 Min