Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 650 g di funghi porcini freschi, lavati ed a pezzi
- 1 pizzico di origano secco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 628 kJ / 150 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peperoni marinati
55min
Contorno di melanzane, cipolle e pomodori
35min
Bocconcini di tacchino e champignon
45min
Melanzane trifolate
40min
Salsa ai porcini
20min
Sauté di champignon, zucchine e prosciutto
25min
Salsiccia e cardoncelli
55min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3 Std.
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min
Straccetti di seitan ai funghi
30min
Contorno di funghi cremosi
35min
Ragù di funghi
1h 10min