
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g glutinous rice
- 500 gram water plus extra for soaking
- 10 g dried shiitake mushrooms
- 40 g oil
- 10 g sesame oil
- 20 g dried shrimp (see Tip)
- 200 g boneless skinless pork belly cut into thin strips (5 mm)
- 60 g soy sauce
- ½ tsp icing sugar
- ½ tsp salt (optional)
- 1 sprig fresh coriander leaves for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 599 kcal / 2519 kJ
- Protein
- 20.1 g
- Tuk
- 21.6 g
- Sacharidy
- 80 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Taiwanese three cup chicken
20min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Pork ribs with black bean sauce
2hod.
Radish cakes
1hod. 5min
Luo bo gao (radish cakes)
25hod. 20min
Steamed pork buns (baozi)
2hod. 30min
Hong shao rou (braised pork belly)
1hod. 15min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Pork belly with spring onions
1hod. 10min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min
Char siu bao pork buns
6hod. 35min