Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
4 - 5
sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
nebo 4 - 5 sprigs fresh coriander, leaves only - 250 g water, plus extra as needed
- 1000 g fresh mussels, shells scrubbed and debearded
- 30 g eschalots, cut into halves
- 3 garlic cloves
-
1
fresh red chilli, small, deseeded if preferred
(volitelně)
nebo ½ tsp dried chilli flakes (volitelně) - 30 g extra virgin olive oil
- 50 g dry white wine (volitelně)
- 120 g cherry tomatoes, cut into halves
- 40 - 50 g tomato paste
- 1 pinch salt
- 350 g penne pasta or similar short dried pasta
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2011 kJ / 480 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 5.5 g
Alternativní recepty
Green Papaya Fish Soup
2 Std. 15 Min
Savoury crêpes
45 Min
Eggplant involtini with risotto
1h 55min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, TM6)
Žádné hodnocení
Steamed Seafood Tower
40 Min
Fragrant pipis
30 Min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 Std. 5 Min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Žádné hodnocení
Chilli and garlic prawns
1 Std. 10 Min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 Min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min