Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Käse (z. B. Gailtaler Almkäse, siehe Tipp), in Stücken
- 750 g Wasser
- 50 g Kürbiskerne
-
3 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ¾ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 10 g Petersilienblättchen
- 10 g Zitronenmelissenblätter
- 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Butter, in Stücken
- 15 g Weizenmehl, glatt
- 125 g Weißwein
- 200 g Schlagobers, 36% Fett
- 3 - 4 Scheiben Roggenbrot
- 1 EL Butterschmalz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1932 kJ / 461 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 38 g
- Nasycený tuk
- 20.1 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdäpfelcremesuppe mit Leberkäse-Croutons
35 min
Tiroler Kasnock’n
1h
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30 min
Käsenockerl "Tricolore"
50 min
Kaspressknödelsuppe
1sa 35 dk
Paradeisersuppe mit Käseknöderl
45 min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 min
Mostschaumsuppe
1h 10 min
Leichte Käsesuppe
25 min
Almkäsesuppe
25 min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h