Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Käse (z. B. Gailtaler Almkäse, siehe Tipp), in Stücken
- 750 g Wasser
- 50 g Kürbiskerne
-
3 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ¾ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 10 g Petersilienblättchen
- 10 g Zitronenmelissenblätter
- 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Butter, in Stücken
- 15 g Weizenmehl, glatt
- 125 g Weißwein
- 200 g Schlagobers, 36% Fett
- 3 - 4 Scheiben Roggenbrot
- 1 EL Butterschmalz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1932 kJ / 461 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 38 g
- Nasycený tuk
- 20.1 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Almkäsesuppe
25 dk
Gebackene Speckknödel
50 dk
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 λεπτ.
Paradeisersuppe mit Käseknöderl
45 λεπτ.
Erdäpfelcremesuppe mit Leberkäse-Croutons
35 dk
Paprikasuppe
30min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1sa
Aromatische Kressesuppe
30min
Frittaten
30min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Leichte Käsesuppe
25 dk