Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di zucchero
- 2 uova, a temperatura ambiente
- ½ limone, preferibilemtne biologico, la scorza grattugiata
- 80 g di burro morbido a pezzi
- ½ bustina di vanillina in polvere
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiai di liquore all'anice
- 400 - 450 g di farina tipo 00, antigrumi
- 40 g di mandorle tostate
- 20 g di pinoli
- 20 g di frutta mista candita a pezzetti
- 30 g di uva passa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2108 kJ / 504 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 88.4 g
- Tuk
- 14.1 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Ciambellone alla frutta secca
55 Min
Crescia al formaggio
3 Std. 10 Min
Cantucci
1h 50min
Cantucci integrali cioccolato e nocciole
50min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Maritozzo romano
11 Std.
Pizza di pasqua dolce
3h
Panpepato
25h 40min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Ciambelline al vino rosso
1h
Cantuccini di Prato
1h