Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di zucchero
- 2 uova, a temperatura ambiente
- ½ limone, preferibilemtne biologico, la scorza grattugiata
- 80 g di burro morbido a pezzi
- ½ bustina di vanillina in polvere
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiai di liquore all'anice
- 400 - 450 g di farina tipo 00, antigrumi
- 40 g di mandorle tostate
- 20 g di pinoli
- 20 g di frutta mista candita a pezzetti
- 30 g di uva passa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2108 kJ / 504 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 88.4 g
- Tuk
- 14.1 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Cantucci
1h 50min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 godz.
Panpepato
25h 40min
Pizza di pasqua dolce
3h
Maritozzo romano
11h
Ciambella ciociara
3h
Ciaramicola
1 godz.
Ciambellone alla frutta secca
55min
Ciambelline al vino rosso passito
1 godz.
Crescia al formaggio
3h 10min
Ciambelline al vino rosso
1 godz.